Een Zweeds en industrieel appartement met veel grijstinten

Ben je dol op Scandinavisch design met een stoere touch? Grote kans dat we je dan blij maken met een kijkje in een industrieel appartement in – jawel – Zweden. Beton, stoer staal en houten elementen maken dit interieur tot een fijn geheel. Daarnaast laat het appartement ook goed zien dat kleur niet altijd nodig is. Met wit, zwart en grijstinten kun je een heel bijzondere look creëren zonder dat het saai wordt.

Kijk je even mee?

5406475
roomed industrieel keuken 3
roomed industrieel keuken

Het middelpunt van dit huis is de keuken. Wat meteen opvalt is de combinatie van RVS en hout. Een uitstekende keuze als je het ons vraagt. Zo combineer je namelijk het stoere van roestvrij staal met het warme van hout, wat een mooi resultaat geeft.

De keuken heeft een aantal typisch industriële elementen: staal, hout, een betonnen vloer en stoere metrotegels aan de wand. Wil jij met kleine aanpassingen jouw keuken ook een industriële look geven? In dit artikel leggen we uit hoe je dit aanpakt.

roomed industrieel eettafel 2
roomed industrieel eettafel

Vanuit de keuken kijk je zo naar de mooie eethoek. Door te kiezen voor verschillende stoelen rond de eettafel creëer je een speelse look. Wel is gekozen voor een zelfde donkere tint om eenheid te creëren. Slim!

5406529
roomed industrieel leefruimte
5406499
5406533
roomed industrieel zithoek

De woonkamer is de meest creatieve ruimte van het huis. Naast de bank staan allerlei schilderdoeken en materialen, wat direct zorgt voor een fijne artistieke look én een persoonlijke touch. Lege lijsten zijn trouwens ook een prima decoratie, dat bewijst dit interieur wel.

industrieel appartement
roomed industrieel slaapkamer 2

De slaapkamer is klein, maar fijn en ruimtelijk opgezet. Dat ligt vooral aan de styling en indeling. Door te kiezen voor weinig kleur houdt je de uistraling rustig en lijkt een ruimte al gauw groter. Is jouw slaapkamer niet al te groot? Check even onze tips voor het inrichten van een kleine slaapkamer.

5406451

Nog even verder kijken in mooie appartementen?

Kijk ook binnen bij een industrieel appartement in Belgrado vol planten en designstukken of check ons artikel met tip en inspiratie voor een industrieel interieur.

entrancemakleri.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een Zweeds en industrieel appartement met veel grijstinten
Sluiten