Een Zweeds appartement vol inspiratie voor het mooie weer

Als je ons een beetje kent, weet je dat wij heel wat inspiratie uit Scandinavische interieurs halen. Deze keer geven we je een kijkje in een Zweeds appartement, dat al helemaal klaar is voor het mooie weer. Door het balkon te stylen alsof het ook gewoon een ruimte van het huis is, betrekken de bewoners ook buiten bij de woning. Ze kozen voor planten, kleden, bijzettafels en kussens met vrolijke prints, waardoor het balkon eigenlijk een verlengstuk van de woonkamer is.

Met een woonoppervlak van nog geen 60 vierkante meter is de ruimte vergelijkbaar met een gemiddeld appartement in Amsterdam. Mede daarom kunnen we heel wat inspiratie uit dit appartement halen.

Alleen de woonkamer is al Pinterest-waardig. Dat komt door de compositie én de kleurkeuze. Zo is gekozen voor een witte achtergrond (altijd goed), neutrale tinten en een groene Monstera plant voor wat extra contrast. De wandkast is een absolute eyecatcher en is meteen favoriet op de redactie. We hebben nog niet ontdekt waar we ‘m kunnen krijgen, dus tips zijn erg welkom in de commentbox onder dit artikel.

Wil je ook weten hoe je zo’n goed gestylede wand maakt met lijsten? Deze infographic helpt je bij het creëren van een fijne gallery wall.

Aan de woonkamer grenst het balkon dat érg fijn gestyled is met woonaccessoires en planten. Benieuwd waar je deze items kunt scoren? Shop the look hier.

Pasteltinten blijven favoriet in de slaapkamer, deze ruimte is daar hét bewijs van. Wauw!

De muren van de kinderkamer worden vaak geverfd in een fijne kleur of behangen met een printje. Deze babykamer laat zien dat een witte basis ook te gek kan zijn. Het keyword: accessoires. Daarmee breng je heel subtiel kleur aan en je kunt makkelijk de inrichting weer omgooien zonder de muren aan te pakken. De eyecatcher in deze kamer is toch wel het rotan wiegje op wieltjes. Ben je nog op zoek naar een bedje voor de kleine? Laat je inspireren door deze goed gestylede wiegjes.

Inspiratie: 6 manieren om een hal een persoonlijke touch te geven

Nog niet uitgekeken? Bekijk ook: een Zweeds appartement met in elke kamer een andere stijl.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Een Zweeds appartement vol inspiratie voor het mooie weer
Sluiten