Een Zweeds appartement met in elke kamer een andere stijl

Scandinavisch design staat vooral bekend om een moderne en minimalistische look, maar dat betekent natuurlijk niet dat alle Scandinavische interieurs zo’n uitstraling hebben. Zo kwamen we deze beelden van een Zweeds appartement tegen, waar elke ruimte weer totaal anders is gestyled. Zo loop je van een moderne inrichting zomaar in een kamer met een veel klassiekere look.

Ondanks de mix van stijlen is er wel eenheid in dit appartement. Bepaalde elementen komen namelijk wel terug in verschillende ruimtes. Zo zien we meerdere spiegels in dezelfde stijl en hebben de muren in de woonkamer dezelfde kleur als de kinderkamer.

Vermoedelijk stond er voorheen een muur die de keuken van de woonkamer scheidde. Dat zie je aan de lijst langs de muur en de manier waarop de plankenvloer gelegd is. Juist door de keuken bij de woonkamer te betrekken wordt een open sfeer gecreëerd, een goede keuze wat ons betreft.

De woonkamer en keuken hebben een vrij moderne uitstraling. De eettafel kun je zelf overigens ook in elkaar zetten door een oude deur of een aantal planken als tafelblad te gebruiken. Zet het blad op een stel schragen en je bent klaar!

Het kamertje achter de woonkamer is ingericht als kinderkamer met vrolijke slingers, luchtballonnen en een leuk vloerkleed. Benieuwd waar je dat vloerkleed kunt shoppen? In dit artikel verklappen we het verkoopadres.

In tegenstelling tot de moderne woonkamer en keuken heeft de master bedroom juist een klassiekere look. Deze uitstraling wordt vooral gecreëerd door de kroonluchter, het nachtkastje met een lade en de combinatie van de kleuren pastelblauw met wit en rode details.

In de gang treffen we weer een andere stijl aan. De muren zijn hier behangen met een barok print en ook het bankje lijkt uit deze stijlperiode te komen.

entrancemakleri.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een Zweeds appartement met in elke kamer een andere stijl
Sluiten