Een Zweeds appartement met een opvallende indeling

Deze keer nemen we een kijkje in een Zweeds appartement met een woonoppervlak van 34 vierkante meter. Dat is op zich niet weinig voor één persoon; de meeste studio’s hebben zo’n oppervlak. Het opvallende is alleen dat dit appartement geen studio is. Het heeft twee kamers, waarvan één ingericht is als keuken met een kleine eethoek en de ander is als woon- en slaapkamer in gebruik.

Vaak willen bewoners het bed ietwat scheiden van het woongedeelte – bijvoorbeeld door een roomdivider – maar in dit appartement is het bed onderdeel van de woonkamer. Het voordeel? De woonkamer voelt direct een stuk ruimer aan!

Het bed wordt dan wel niet door een room divider afgeschermd, maar toch wordt het woongedeelte wel op een andere manier gescheiden van het slaapgedeelte. Namelijk met een vloerkleed. Ben jij nog altijd op zoek naar het perfecte vloerkleed? Wij helpen je een handje.

Veel bewoners zouden misschien kiezen voor een tweepersoonsbed en dan een kleine zithoek ernaast, maar de bewoner van dit tweekamerappartement vond het duidelijk belangrijker om een fijne zithoek met bank en fauteuils te hebben.

In de keuken is plaats gemaakt voor een kleine eethoek. Net als in de woon/slaapkamer is ook hier de basis wit, maar door zwarte elementen toe te voegen wordt de ruimte net wat spannender. De pastelroze stoelen en bloemen voegen wat kleur en levendigheid toe. Een fijne styling! Wij gingen op zoek naar de items uit deze keuken zodat ook jij deze look kunt shoppen!

www.alvhemmakleri.se