Een Zweeds appartement in de lentesfeer

Wil jij alvast de lentesfeer in huis halen? Dan kun je heel wat inspiratie halen uit deze binnenkijker. We geven je namelijk een kijkje in een Zweeds appartement waar het al volop voorjaar is. Dé trick om een voorjaarslook te creëren? Bollen! En dan vooral narcissen en tulpen. In vrijwel elke kamer in dit huis staat een vaas of pot met bloembollen en ander groen en dat is precies wat het interieur zo’n frisse look geeft.

De basis van het appartement is wit. De houten visgraat vloer geeft het interieur een warme sfeer en de ietwat minimalistische inrichting zorgt voor rust en ruimte in huis.

Met een vloerkleed wordt onderscheid gemaakt tussen de eethoek en zithoek. In plaats van veel grote meubels is gekozen voor een extra poef, die extra zitruimte creëert. In zo’n relatief kleine ruimte kun je beter niet al teveel grote meubels zetten, omdat het dan al gauw vol staat. Benieuwd waar je de items uit deze zithoek kunt kopen? Shop the look!

Links van de deur hangt een gallery van spiegels. Super slim! Want door de positie weerkaatsen deze spiegels het kunstwerk én de lamp boven de bank. Dit is een van de vele manieren om de kracht van spiegels te versterken.

5x inspiratie voor tulpen in je interieur

De keukenkastjes zijn vrij hoog. Daarom staat er ook een trappetje in de keuken, die tegelijkertijd als decoratiestuk gebruikt wordt. Er staat nu een plant op maar je kan er natuurlijk ook een heel kruidentuintje op maken door op elke trap een kruidenplantje te zetten.

Een vloerkleed in de badkamer: yay of nee?. Hier is gekozen voor een tapijt dat veel lijkt op een Berbers kleed en we moeten zeggen dat het niet misstaat.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Een Zweeds appartement in de lentesfeer
Sluiten