Dit appartement laat zien dat een zwarte slaapkamer onwijs stijlvol is

Meerdere muren zwart verven is iets wat niet veel mensen aandurven. Maar dit appartement laat zien dat een zwarte slaapkamer wel degelijk stijlvol is – en het kan zélfs als je klein woont.

Meer inspiratie? Ontdek hier de mooiste donkere slaapkamers.

tv-wand

Voordat we je een kijkje geven in de zwarte slaapkamer, willen we eerst even stilstaan bij deze prachtige woonkamer. De bakstenen muur geeft het strakke, maar vrouwelijke interieur een stoer randje. Het donkerblauwe, bijna fluweelachtige vloerkleed springt daarnaast in het oog en combineert prachtig met de aardse accenten.

bakstenen muur

Dacht je dat bij een strak interieur ook een moderne lamp hoort? Nee hoor. Zoals je hierboven ziet kun je een ouderwetse, vintage lampenkap prima combineren in een hedendaags interieur. Het zorgt juist voor een beetje spanning en maakt het minder voorspelbaar.

Lees ook: dit interieur staat boordevol gekke vintage items

Vanuit de living zie je al de contrasterende, zwarte slaapkamer.

zwarte slaapkamer

Wow, prachtig toch? In de slaapkamer kun je gerust donkere kleuren gebruiken; dit creëert namelijk een warme en intieme sfeer. Dankzij het grote raam komt er toch nog voldoende licht in de slaapkamer, zodat het geen ‘zwart gat’ wordt. De grote spiegel tegen de muur zorgt daarnaast voor een gevoel van ruimtelijkheid.

donkere slaapkamer

Meer zien?

Er is nog een extra slaapplekje verborgen in dit appartement. Zien? Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Entrance

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit appartement laat zien dat een zwarte slaapkamer onwijs stijlvol is
Sluiten