Een zwart-wit interieur in dit knusse zolderappartement

Het is best bijzonder om in een zolderappartement te wonen. Het schuine dak maakt het inrichten niet altijd gemakkelijk en bovendien heb je vaak minder plek om spullen op te bergen. Maar daar krijg je veel voor terug. Door het schuine dak heb je een hele knusse kamer en met een beetje geluk heb je het mooiste uitzicht van de buurt. Dit zolderappartement in Göteborg laat zien dat het helemaal geen straf is om op zolder te wonen. Integendeel, door de goede balans tussen zwart en wit is dit een plekje om van te dromen!

Heb jij ook schuine wanden en weet je niet zo goed wat je er mee aan moet? Met deze tips overwin je alle struggles!

Wij zijn gek op de combinatie van zwart en wit. Dit zolderappartement is heel licht, maar door de zwarte meubels en accessoires is het allesbehalve saai. Als je zelf graag een zwart-wit interieur wil creëren hebben we nog een tip voor je: gebruik naast het monochorme kleurenpalet ook natuurlijke materialen. In dit appartement zie je dat de houten vloer het interieur heel warm en gezellig maakt.

Knusse hoekjes maken dit appartement echt cozy. En je hoeft hier helemaal geen groot appartement voor te hebben. Nee, juist in een kleine ruimte werkt het goed om verschillende hoekjes te maken. Het daybed is de perfecte plek om even lekker met een boek te gaan liggen, terwijl in de nis een gezellige eethoek te vinden is. Met deze verschillende hoekjes zorg je dus voor veel functionaliteit, óók in een kleine ruimte.

In de badkamer staat de DLM bijzettafel van Hay, ontworpen door Thomas Bentzen. Niet de meest voor de hand liggende plek, maar wel heel origineel! De slaapkamer is net als de rest van het appartement erg knus. Door de sobere kleuren is er een rustige sfeer gecreëerd, wat wel zo prettig is in de slaapkamer. Zo kan je echt goed ontspannen!

Heb je onze tips al gezien om jouw kleine slaapkamer optimaal in te richten?

Wij inspireren jou graag met de mooiste Scandinavische interieurs. Ben je nog niet uitgekeken? Bekijk dan eens dit op en top Scandinavische appartement met een geweldig zwart-wit interieur.

Reageer op artikel:
Een zwart-wit interieur in dit knusse zolderappartement
Sluiten