Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Interieur 3 mrt 2017

Zo cool: een woonkamer met metershoge cactussen op trolleys

Als dit geen urban jungle is, dan weten we het ook niet meer. In deze woonkamer rijken de cactussen haast tot het plafond! De potten zijn op trolleys gezet zodat de eigenaar van dit huis, interieurontwerper Maurizio Zucchi, de layout van de woonkamer simpel kan veranderen.

De trolleys met metalen constructie zorgen niet alleen voor een bijzondere look, maar zorgen er ook voor dat de cactussen goed kunnen groeien door de metalen ondersteuning.

Zoals je wellicht weet, hebben cactussen weinig water en verzorging nodig, maar als je zelfs een cactus niet in leven kan houden, kun je altijd nog kiezen voor deze varianten.

Oké, de planten zijn fantastisch maar er zijn meer elementen in deze woonkamer die wij zó willen overnemen. Zoals de Eames Lounge chair in chic donkerbruin en die immense koffietafel vol boeken. Mooi! Wil jij je interieur ook een natuurlijk touch geven? Ga dan voor een sisal vloerkleed. Daarnaast matched rotan ook prachtig met de betonnen vloer, zoals te zien is in deze match made in heaven!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ideat.thegoodhub.com

Reageer op artikel:
Zo cool: een woonkamer met metershoge cactussen op trolleys
Sluiten