Een waanzinnig penthouse in New York met een kunstzinnig interieur

Kunst is dé manier om je interieur persoonlijkheid en sfeer te geven. Met XXL kunst in huis maak je bijvoorbeeld echt een statement en met een gave gallery wall laat je meteen zien waar jij blij van wordt. Aan een persoonlijke touch in huis ontbreekt het Ruth Lande Shuman in elk geval niet. De bewoonster van dit appartement huurde industrieel ontwerper Gaetano Pesce in om haar penthouse in New York een kunstzinnig interieur te geven. Oordeel zelf maar of Pesce in zijn opdracht geslaagd is!

Wij worden altijd blij van huizen vol mooie en opvallende kunstwerken. De voormalige villa van Tomi Ohtake is zelfs speciaal gebouwd om haar kunstcollectie en haar atelier in onder te brengen.

Het feest begint al bij de entree. Meteen als je de deur van het appartement opent stap je regelrecht het kunstwerk in. Vooral de asymmetrische deuren vinden we te gek! Wij gaven je eerder al wat tips om van je hal een goede binnenkomer te maken. De gang een artistieke vibe geven stond daar niet bij, maar is zeker ook een goed idee als je een spraakmakende entree wil hebben!

Ook de woonkamer is op een eclectische manier gestyled. Zie jij deze vrolijke look thuis wel zitten? Lees dan snel ons artikel met de beste tips voor een eclectisch interieur.

Deze eethoekjes zien er door de bonte mix van kleuren en materialen awesome uit. Een stevige dosis werkt dus prima als je de eethoek een boost wil geven. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het stylen van de eethoek? Dan hebben we nog wel een paar goede tips voor je!

Wil je nog even verder dromen bij de mooiste huizen met een kunstzinnig interieur? Check dan hieronder deze artistieke projecten:

trendland.com

Reageer op artikel:
Een waanzinnig penthouse in New York met een kunstzinnig interieur
Sluiten