Dit huis is waanzinnig, maar bestaat het wel echt?

We geven je een kijkje in een bijzonder huis dat ontworpen is door het Russische INT2 Architecture. Dit architectenbureau staat bekend om nauwkeurig werk en dan vooral op de computer. Je voelt ‘m al aankomen.. dit huis is ontworpen met behulp van computeranimatie en bestaat dus helemaal niet in het echt. Althans, voorlopig nog niet.

Toch moeten we toegeven dat de beelden van dit huis dichtbij de werkelijkheid komen en dat we ons wel heel goed kunnen inbeelden hoe dit huis er in het echt uit zou zien. Kijk maar even mee..

roomed-binnenkijken2
roomed-binnenkijken1
roomed-binnenkijken3

De computeranimatie geeft ons eigenlijk net zoveel inspiratie als beelden van een ècht huis, die we normaal gesproken laten zien. Zo zijn er door het huis heen soort boxen gemaakt in verschillende kleuren. Dat is kenmerkend voor het werk van dit bureau. Eerder gaven we je al een kijkje in een eetkamer, die INT2 Architecture ontwierp.

roomed-binnenkijken
roomed-binnenkijken4
roomed-binnenkijken6
int2architectureOOD10

Het huis zit vol colourblocks. Zo is de keuken in een blauwe colourblock gebouwd en zien we even verderop in huis weer groene kleurvakken, afgewisseld met plafonds en muren in zwart of wit.

>> colourblocken: durf jij het aan?

roomed-binnenkijken33
roomed-binnenkijken44
roomed-binnenkijken12
roomed-binnenkijken5

Wat we verder nog voor ideetjes uit deze computeranimatie kunnen halen? Het idee om bakstenen muren in een ander kleurtje te verven. Vaak spotten we deze stoere muur wel in het zwart, wit of naturel, maar in dit huis hebben de bakstenen ook een groen of blauw likje verf gekregen. Heel leuk!

int2architectureOOD07a

Werk jij veel vanuit huis? Wij geven je een aantal tips voor een happy home office.

roomed-binnenkijken9
roomed-binnenkijken00
roomed-binnenkijken0

Geef je kinderen de ruimte om te spelen en kliederen. Deze kamer zit vol inspiratie voor een speelse kinderkamer, zoals het schoolbord in de vorm van een huisje en de tipi tent.

roomed-binnenkijken11

Bekijk ook de beelden van Baron Haussmann, een geweldig appartement in Parijs dat ook met computeranimatie tot stand is gebracht.

www.desiretoinspire.net

Reageer op artikel:
Dit huis is waanzinnig, maar bestaat het wel echt?
Sluiten