Een vloerkleed onder de eettafel is zo gek nog niet

Heb jij een mooi vintage vloerkleed gescoord, maar matcht het toch niet bij je bank? Waarom leg je ‘m dan niet in de keuken! Het is wellicht niet de eerste plek waar je aan denkt, maar een vloerkleed onder de eettafel oogt superstijlvol.

Eerst zien dan geloven? Neem een kijkje in dit fijne appartement.

Wit, witter, witst. Deze keuken is om door een ringetje te halen. De Franse metrotegel is al tijden een favoriet op de Roomed redactie. Hier is gekozen voor een contrasterende zwarte voeg, maar je kunt deze natuurlijk ook wit laten voor een meer gepolijste look.

Een stylish vloerkleed onder de eettafel is wat ons betreft een hit. Het voegt in dit geval kleur toe en een fijn vintage tintje, wat weer goed bij de stoelen past. Met een vloerkleed kun je juist inspelen op de stijl van je interieur, of een spannend contrast toevoegen.

Meer inspiratie >> Lente onder je voeten met de mooiste kleurrijke vloerkleden

Een schommelstoel van rotan kan in elk interieur. Kleed de stoel aan met een linnen kussen voor een natuurlijke look, ga voor een gekleurde hoes om het spannender te maken of drapeer een schapenvel over de stoel voor meer warmte. Een schommelstoel als deze vind je onder andere hier. Ook leuk: een modernere variant met een stalen onderstel.

Heb jij er weleens aan gedacht om een mand te gebruiken als plantenpot? Supertrendy!

Dát is nog eens een fijne binnenkomer. Maak een statement met een grote plant in de gang!

LEES MEER

entrancemakleri.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een vloerkleed onder de eettafel is zo gek nog niet
Sluiten