Hotel 4 mrt 2017 Esmé Brinkman

Een vakantieresort waar je slaapt in.. een boomhut!

Kamperen middenin de natuur met fantastisch uitzicht over het bos, en dat alles ook nog eens in een zelfgebouwde boomhut! Klinkt heel cool toch? Robin’s Nest Treehouse Hotel is vernoemd naar Robin Hood en ligt in het gebied Witzenhausen, precies in het midden van Duitsland. Eigenaar Peter Becker wilde het drukke stadsleven in Berlijn ontvluchten en bouwde in zes maanden tijd zijn eigen vakantieresort.

Het resort bestaat uit zeven hutten, waarvan drie boomhutten. Alle hutten hebben een verschillend ontwerp en zijn geschikt voor vier of acht personen.

Bekijk ook: Vriendengroep bouwt droomplek met boomhutten en skatepark middenin de natuur!

Boomhut Roomed

>> Deze boomhut kun je overal mee naartoe nemen!

Boomhut Roomed

Het mooiste aan dit project is dat alle hutten helemaal duurzaam zijn gebouwd, enkel van natuurlijke materialen zodat de natuur zo min mogelijk wordt aangetast. Alle hutten hebben een watertank en elektriciteit. Douchen kan bij het hoofdgebouw, maar dat past juist een beetje bij dit nieuwe kamperen, toch?

Boomhut Roomed
Boomhut Roomed

Peter hoopt het gebied om te kunnen bouwen tot klein dorp met nog veel meer (zelfgebouwde) hutten. Het resort wil hij uitbreiden met een wellness en spa en de hutten krijgen in de toekomst ook een eigen toilet en douche. Hij zal, naar eigen zeggen, nooit WIFI installeren zodat zijn gasten optimaal kunnen genieten van de prachtige omliggende natuur. En dat snappen wij wel!

Boomhut Roomed

Meer inspiratie voor een zelfgebouwde boomhut? Bekijk dan zeker even dit artikel, waarin een opa een boomhut van drie verdiepingen bouwde voor al zijn kleinkinderen!

inhabitat.com

Reageer op artikel:
Een vakantieresort waar je slaapt in.. een boomhut!
Sluiten