Een tour door dit vrolijke Spaanse huis met veel turquoise

Aan kleur geen gebrek in dit Spaanse huis. En dan hebben we het dus niet over een simpel alledaags kleurtje! De bewoonster van dit Spaanse huis houdt nogal van turquoise en waar deze kleur normaal gesproken snel kitscherig kan zijn, bewijst dit huis het tegendeel. Ze laat ons zien dat turquoise in je interieur met de juiste combinaties heel fris en vrolijk kan zijn.

Dat dit huis in het zonnige Spanje staat is wel af te lezen aan het interieur. De rieten lamp en de vrolijke tegeltjes geven je een instant strandhuis-gevoel. Dit gevoel wordt versterkt door het vele turquoise, wat ons gelijk doet denken aan de heldere zee.

De eetkamer in dit huis is een feestje om naar te kijken. De vrolijke vloer van bewerkte tegels straalt je tegemoet als je binnenkomt. Verder is het interieur vrij simpel gehouden met wat rustige witte meubels. De vloer zorgt immers al voor genoeg kleur en contrast!

Wij houden van kleur in de keuken! Door de combinatie van daglicht en turquoise krijgt deze keuken een frisse en fruitige uitstraling. Omdat de keuken vrij klein is, is het geheel verder rustig gehouden. Dit doe je door niet al te veel extra details toe te voegen.

Het leuke is dat overal in het huis naast grote turquoise items, ook kleine kleurrijke details te vinden zijn. Je hoeft dus niet per se groots uit te pakken met kleur door een muur te verven bijvoorbeeld. Juist de afwisseling tussen details en grotere items zorgt voor een mooi effect.

Kleuren kunnen je interieur maken of breken. Wil jij graag uitpakken met kleur en kun je nog wel wat inspiratie of tips gebruiken? Check deze colorboost met rood, koraal en roze, of deze zomerse colorboost met geel!

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een tour door dit vrolijke Spaanse huis met veel turquoise
Sluiten