Een stoer appartement met super comfy hangmat in de woonkamer

Wonen in de stad, terwijl je je wel kunt afsluiten van alle drukte en chaos van het stadsleven? Ja, de bewoners van dit appartement hebben het goed voor mekaar. De flat bevindt zich in een drukke straat in de grote stad Kiev (Oekraïne), maar is zó ingericht dat het toch voelt als een oase van rust. Officieel was het een driekamerappartement, maar de bewoners wilden liever één slaapkamer en een grotere woonkamer. Bij het zien van het eindresultaat snappen wij dat heel goed!

Om hun dromen werkelijkheid te maken, schakelden de bewoners SVOYA studio in. Dat resulteerde in een open floor plan met heel veel natuurlijke materialen, een relaxte sfeer een een uitnodigende hangmat middenin de woonkamer.

Deze hangmat ziet er zo comfy uit dat je er waarschijnlijk niet snel meer uit wilt. In deze DIY laten we zien hoe je een ultra-relaxte (tweepersoons) hangmat maakt.

Het appartement heeft een industriële sfeer door stoer materiaalgebruik, zoals het plafond en de lampen van beton. Toch hangt er een warme sfeer in de ruimte door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout én door het juiste licht. Thuis ook zo’n fijne sfeer maken met licht? We leggen je hier uit hoe.

Leuk detail: op het plafond hangt een modern en speels ornament van hout. Inclusief Space Invaders en Pac-man!

Om de sfeer open te houden en te voorkomen dat de keuken een klein benauwd kamertje zou worden, bedacht SVOYA studio een soort zwevend keukenblad, inclusief kookplaat. De rest van de keuken is verborgen achter de kastenwand.

Het grote wijnrek is super handig voor feestjes, maar ziet er daarnaast ook tof uit als het niet helemaal vol ligt met wijnflessen. Wil je zelf een wijnrek maken? In deze DIY laten we zien hoe je er een van oude pallets maakt, inclusief plek voor de glazen!

In tegenstelling tot de rest van het interieur is de slaapkamer juist licht!

Fotografie: Aleksandr Angelovsky

svoya-studio.com

Reageer op artikel:
Een stoer appartement met super comfy hangmat in de woonkamer
Sluiten