Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Winkel 8 dec 2016

Een kijkje in een stijvolle winkel in Kopenhagen met héél veel planten

The more plants, the better. En wij zijn maar wat blij dat een interieur met veel planten al een aantal jaar een trend is. En bij deze nieuwe winkel in Kopenhagen kun je je hart ophalen: Kaktus København verkoopt namelijk meer dan 150 soorten cactussen en vetplanten.

Nu ligt dat natuurlijk niet echt om de hoek, maar het is zeker leuk om even binnen te kijken in deze stijlvolle winkel. Gelukkig hebben wij ook een winkel in de buurt waar ons groene hartje sneller van gaat kloppen: Wildernis Amsterdam. Bekijk hier onze foto’s.

De oprichters, Maja, Gro en Cille, leerden elkaar kennen bij een cursus voor tuinnieren. Wat begon als een leuk plan, mondde uit in kraampjes huren op verschillende markten om daar verschillende planten te verkopen. De dames werden behoorlijk succesvol en al snel kwam het idee om een permanente concept store te openen. De winkel heeft een fijne locatie in Nørrebro, een trendy wijk vol concept stores.

>> 7 tips voor een citytrip naar Kopenhagen

Meer informatie over deze winkel in Kopenhagen en de openingstijden kun je vinden op de website. Check vooral ook het blog voor meer fijne foto’s en een kijkje achter de schermen!

Op zoek naar planten die makkelijk te verzorgen zijn?
Deze 6 planten kun je onmogelijk dood laten gaan

www.kaktuskbh.dk

Reageer op artikel:
Een kijkje in een stijvolle winkel in Kopenhagen met héél veel planten
Sluiten