Een stijlvolle kastenwand: de bewoners van dit huis doen het voor

Het is dé oplossing voor een klein, smal huis: een stijlvolle kastenwand. In één klap meer opbergruimte en daarnaast ben je weinig kostbare ruimte kwijt. Dit komt doordat wandkasten meestal juist de hoogte in gaan in plaats van de diepte in, zoals bij gewone losse open kasten.

De bewoners van dit huis doen het even voor. Aanschouw: een monochroom interieur met een minimalistisch ingerichte wandkast.

kastenwand in huis
kastenwand
kastenwand in huis

Naast extra opbergruimte, dient de wandkast ook als subtiele scheidslijn tussen de woonkamer en de slaapkamer. Doordat de gehele ruimte erg lang is, is zo’n scheiding niet verkeerd.

Je kunt een wandkast strak en minimalistisch indelen zoals hier is gedaan (dit is bijvoorbeeld handig als de rest van je interieur best druk is), maar je kunt hem ook juist een wat nonchalantere look geven. In dat geval hoeft de styling allemaal niet zo precies, maar mag er best hier en daar iets uitsteken of eigenlijk niet helemaal passen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Check dit artikel!

kastenwand
grijs interieur

>> Inspiratieboost: een stijlvolle eetkamer met kunst aan de muur

eetkamer grijs
grijze keuken

De keuken is minimalistisch en mooi ton sur ton gestyled. Dit geeft wat meer rust. Dat is een fijne bijkomstigheid in dit appartement, omdat alles in elkaar overloopt. Meer ton sur ton gestylede keukens check je hier.

eetkamer met daglicht
grijze slaapkamer
wit warmer met grijs
slaapkamer grijs

De slaapkamer is heerlijk nonchalant gestyled met verschillende materialen. Dat kan hier prima, omdat het kleurenpalet rustig is gehouden. De grijze basis wordt hier en daar nog wel onderbroken door een beetje groen.

objekt.historiskahem.se

Reageer op artikel:
Een stijlvolle kastenwand: de bewoners van dit huis doen het voor
Sluiten