Een stijlvol appartement met veel vintage items

We nemen je mee naar Zweden en geven je een kijkje in een fijn appartement, waar neutrale tinten en vintage items de toon zetten. Het huis heeft een woonoppervlak van 84 vierkante meter en bestaat uit een woonkamer met balkon, een aangrenzende slaapkamer, badkamer, keuken en een afgesloten werkruimte. Ideaal om met zijn tweeën te wonen dus!

Houd jij wel van een vleugje vintage in je interieur? Het kopen van tweedehands meubels vereist soms nogal wat kennis en geduld, want echt vintage kan behoorlijk prijzig zijn en vaak moet je oud spul wel goed checken op schade. Check daarom ook even dit artikel met tips voor het kopen van vintage items.

De kleur van de keukenkastjes is heel bepalend voor de sfeer in de ruimte. Hier is gekozen voor een neutrale tint, waardoor het een klassieke look krijgt. Wil je jouw keuken een ietwat ouderwetse uitstraling geven? Dit kan door de keukenkastjes een andere kleur te geven en de greepjes te veranderen. Ook de Friese Witjes als achterwand geven de keuken een authentiek karakter.

In de woonkamer staat een verzameling van vintage items én meubels met een modernere look. Juist deze combinatie met luxe stoffen zorgt voor een elegante look. Wij gingen op zoek naar lookalikes uit deze woonkamer zodat ook jij deze stijl kunt shoppen.

Wellicht vraag je je af wat dat object in de studiekamer is? Het is een super old school ergometer (ofwel, roeiapparaat)! Super cool, toch? Verder zijn wij groot fan van het kleurrijke tapijt en speciaal voor jou gingen we dan ook op zoek naar een aantal low-budget lookalikes. Check ze hier.

entrancemakleri.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een stijlvol appartement met veel vintage items
Sluiten