admin
admin Interieur 25 mei 2014

Een spatje kleur in de keuken

Als je een interessant detail toe wilt voegen in de keuken, kijk dan eens naar de kraan. Bijna iedere keuken heeft een saaie, zilveren kraan die qua vorm wel aansluit bij de keuken, maar niet erg bijzonder is.

Nu denk je vast dat we je gaan verrassen met kranen in de gekste vormen en maten, maar we houden het simpel. Simpel en elegant, want deze vrolijk gekleurde kranen zijn nog altijd chique genoeg voor in de strakke keuken.

De minimalistisch vormgegeven Vola kraan mag opvallen. Het Scandinavische design is er nu in verschillende kleuren en is verkrijgbaar voor de keuken en de badkamer.

IB Rubinetterie liet zich voor Batlo inspireren door de typische associatie met water, de fles. De kraan in groen, blauw en koraal is te bedienen met een joystick in de hals van de ogenschijnlijke fles.

M is als een vrolijk eendje in de keuken of badkamer. Dit kleine kraantje van Baril Design een modern vormgegeven, maar ook retro ogend exemplaar.

Sovrappensiero Design Studio ontwierp de handige New Cook Faucets. Je kunt niet alleen met de kleur alle kanten op, maar ook met de kraan zelf. De gekleurde slang die in de chromen behuizing zit is namelijk flexibel.

V-Tondo is een hele bijzondere. De kraan van Savil is inklapbaar waardoor het design dichtgeklapt weinig weg heeft van een kraan. Hij is verkrijgbaar in leuke dessins, waaronder een versie met alle kleuren voor de regenboog voor wie geen kleur kan kiezen.

Ook bij Zucchetti kun je terecht voor kleur. Bij dit typisch Italiaanse design komen mode en functie met elkaar in aanraking.

Wil je wel wat anders, maar heb je al genoeg kleur? Een zwarte variant, bijvoorbeeld deze van Vola, is ook erg mooi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een spatje kleur in de keuken
Sluiten