Een smaakvol Scandinavisch optrekje met karakteristieke elementen

Een Scandinavisch interieur hoeft niet alleen maar strak, wit en clean te zijn. Ook in een oud pand met karakteristieke elementen komt deze minimalistische stijl goed tot z’n recht. Juist door tegenpolen te combineren, creëer je spanning en voorkom je dat je interieur saai en gewoontjes oogt.

Wil jij graag meerdere stijlen combineren? Dan is een eclectisch interieur zeker wat voor jou. Hier lees je vier tips over hoe je dit het beste aan kan pakken en inspiratie.

Een tintje vintage hier, een vleugje Scandinavisch daar en een basis van klassieke elementen. Deze mix van stijlen laat zien dat een eclectische cocktail zo slecht nog niet is. Het patchwork kleed en de donkerrode fauteuils zorgen voor warmte, terwijl de moderne lamp een frisse tegenhanger is.

Waar de entree, mede door het gewelfde plafond, een bijna middeleeuwse uitstraling heeft, is de keuken weer strak en modern. De glanzende achterwand van zwarte tegels oogt chique en reflecteert het licht op een speelse manier. Wil jij weten welke achterwand past bij jouw (kook)stijl? Lees dan dit artikel.

De wenteltrappen, stenen trappetjes en de knusse ruimtes maken een tour door dit huis tot een ware ontdekkingstocht.

Naast twee slaapkamers en een walk-in-closet (!), begeeft zich als laatste nog een verrassing een aantal verdiepingen lager.

MEER BINNENKIJKEN:

www.bjurfors.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een smaakvol Scandinavisch optrekje met karakteristieke elementen
Sluiten