Dit huis laat zien hoe je in een Scandinavisch interieur speelt met kleur

Wie zegt dat Scandinavische interieurs alleen maar wit zijn? Deze keer geven we je een kijkje in een prachtig huis met een Scandinavisch interieur vol felle kleuren. Over het algemeen is wit favoriet bij Scandinaviërs, maar ook in het Hoge Noorden houden ze af en toe wel van variatie. Dit huis is daar een mooi voorbeeld van. Wij presenteren u: een Scandinavisch huis, waarin niet alleen wit maar ook veel kleur te zien is.

De kleuren in dit huis komen terug in kleine details zoals kunst aan de muur, verschillende planten en kleden. Je kunt subtiel kleur toevoegen aan je interieur door deze items slim te mixen.

De keuken heeft hetzelfde kleurenpalet als de rest van het huis. Je ziet dat de basis elementen – dus de vloer, de keuken en de eettafel – wit zijn en eigenlijk alle details daaromheen een fijn kleurtje hebben. Een witte eettafel met zwarte stoelen is een veelgebruikte combinatie om contrast aan te brengen.

In de woonkamer is nog meer kleur te vinden dan in de keuken. De echte uitblinker in het interieur is het Perzische tapijt, dat mooi matcht met het monochrome interieur. De woonkamer is vrolijk en er is op allerlei slimme manieren kleur toegevoegd. Zo staat de boekenkast vol kleurrijke kaften waardoor je direct een kleurrijke hoek creëert.

De kinderkamer is lekker kleurrijk en tegelijkertijd niet te druk. Deze vrolijke kinderkamer kun je zelf super makkelijk namaken! Wij hebben de look al voor je bij elkaar gezocht, check het artikel hier en ga aan de slag.

Niet alleen de kinderkamer, maar ook in de rest van het huis kun je makkelijk de Scandinavische look binnenhalen. Check bijvoorbeeld deze budgetfinds met de leukste Scandinavische items onder de 40 euro!

www.visionfastighetsmakleri.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit huis laat zien hoe je in een Scandinavisch interieur speelt met kleur
Sluiten