Dit huis heeft een Scandinavisch interieur met hier en daar een vleugje blauw

Dit prachtige, lichte huis heeft een Scandinavisch interieur om verliefd op te worden. Vaak zie je in een Scandinavisch huis veel wit en weinig kleur. Het interieur van dit huis komt overigens met een frisse toevoeging op al dat wit: hier en daar is wat meer grijs gebruikt en ook zie je mooie blauwe details subtiel verspreid door het gehele huis!

Het huis heeft twee slaapkamers en in elke kamer zorgen de ramen voor voldoende daglicht. De foto’s spreken voor zich: dit is duidelijk een Scandinavisch interieur, maar toch helemaal met een eigen insteek.

Wij zijn helemaal weg van deze woonkamer met zijn rustige relaxte sfeer. En het allermooiste van dit alles: jij kunt alle items van de foto hierboven zelf ook in huis halen! Shop hier de look in een handomdraai met betaalbare items.

De blauwe details zijn overal in het huis te vinden; In de schaaltjes, de kussens en de vazen. Je ziet hier goed dat je met kleine accessoires meer kleur aan je interieur kunt toevoegen. Dat is ook meteen het grote voordeel van een witte basis. Elk kleurrijke item dat je toevoegt, heeft een grotere impact tussen al dat wit!

Een andere manier om meer kleur toe te voegen: werk met planten! Hier geven we je nog eens vier redenen waarom jij planten in je interieur wil hebben.

De eettafel is in een aparte kamer geplaatst en valt ons meteen op vanwege de mooie, maar simpele, styling. Wil jij ook wat inspiratie voor het stylen van de eettafel? Wij laten je zien hoe je de eettafel kunt stylen, ook als je ‘m niet gebruikt.

Ook helemaal weg van een Scandinavisch interieur? Check deze budget finds voor betaalbare items waarmee je zelf binnen no-time de Scandinavische look in huis haalt.

www.erikolsson.se

Reageer op artikel:
Dit huis heeft een Scandinavisch interieur met hier en daar een vleugje blauw
Sluiten