Een Scandinavisch interieur met blauwtinten

Het vergt soms wat lef, maar een fel kleuraccent kan ontzettend stijlvol uitpakken. Deze hemelsblauwe stoel en bijpassend voetenkrukje zijn dan ook de smaakmakers van dit sobere appartement met Scandinavisch interieur.

Door een felle kleur te combineren met zachte pasteltinten houd je het geheel spannend, zonder het te bont te maken. En dat blauw een goede basiskleur is, bewijst het interieur van dit jaloersmakend mooie appartement (waar wij per direct in willen trekken).

De heldere hemelsblauwe kleur geeft een frisse look, terwijl een donkere marineblauwe tint zorgt voor meer klasse en warmte. Blauw is een veelzijdige kleur en is gemakkelijk te combineren. Zo ook met koper.

Een artisjok kun je niet alleen eten, maar ook gebruiken als decoratie-item. Wist je dat een artisjok in bloei ontpopt tot een paarse bloem en ook prima te drogen is?

Foto’s hoef je niet altijd in te lijsten en op te hangen – je kunt ze ook met een klem of washitape aan de muur bevestigen. Of nog makkelijker: zet ze ingelijst op de grond, zoals in dit appartement met Scandinavisch interieur.

LEES MEER
Is blauw ook jouw nieuwe lievelingskleur? Dan word je vast ook blij van dit interieur en deze werkplekken.

www.fantasticfrank.de

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een Scandinavisch interieur met blauwtinten
Sluiten