Haal al je inspiratie uit dit Scandinavische appartement vol kleuren

Van Scandinavische interieurs zijn we gewend dat ze smetteloos wit zijn. Af en toe spot je misschien wat koele kleuren zoals grijs of blauw, maar felle kleuren zul je er niet zo gauw vinden. Dit huis in Stockholm laat zien dat kleur wél past bij een Scandinavisch interieur, dus lees snel verder en laat je inspireren.

Wil jij ook wat meer kleur toevoegen aan je interieur? Kijk dan naar deze leuke tips en inspiratiebeelden.

Nu verwacht je met zo’n inleiding en titel waarschijnlijk veel kleur. Maar in tegenstelling tot de rest van het huis is de keuken vrij kleurloos. De basis is wit met een houten vloer. De enige kleur in deze ruimte zie je in de stoelen. Deze hebben op subtiele wijze een warm rode kleur gekregen.

In de woonkamer zien we een verzameling van de mooiste kleuren. Een blauwe bank, groene haard en een geel plaid; de items vallen op doordat de basis vrij rustig is met de licht grijze muren. Door de basis rustig te houden kun je experimenteren met verschillende kleuren zonder dat het te druk wordt.

Ook in de grote slaapkamer is er op subtiele wijze wat kleur aangebracht. De gordijnen en nachtkastjes zijn dezelfde kleur groen gemaakt. Dit geeft een rustig effect. De muren hebben een grijsblauwe kleur wat de kamer lekker fris maakt. Weet jij nog niet precies welke kleur jij de muren wilt geven? Kijk dan eens naar dit artikel waarin we jou tips geven voor de juiste kleur.

Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot een fijn balkon. Met een mooie loungebank en wat leuke planten heeft dit balkon niets meer nodig. Perfect om te genieten van de buitenlucht.

De overige slaapkamers hebben felle kleuren op de muur. Op beide kamers is plek voor een fijn bureautje en daarboven zijn de hoogslapers waardoor er extra veel speelruimte is in de kamers.

De warme houten vloer met visgraat patroon en de witte ensuite deuren zorgen voor een klassiek effect. Die sfeer wordt nog versterkt door de klassieke sierlijsten langs het plafond. Een huis vol karakter!

We hebben nog een aantal andere Scandinavische huizen op een rijtje gezet voor meer inspiratie:

www.fantasticfrank.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Haal al je inspiratie uit dit Scandinavische appartement vol kleuren
Sluiten