Een Scandinavisch appartement vol koele kleuren en metallic details

Onze liefde voor een Scandinavisch interieur groeit en groeit. Zeker na het zien van dit appartement, op de zesde verdieping van een complex in Zweden. Met koele kleuren, veel marmer en stoere, metallic details straalt het appartement een oase van rust uit. Wollen kussens en ronde vormen maken het interieur vrouwelijk, terwijl stalen en leren stoelen juist een robuuste touch geven.

Het appartement laat zien dat het gebruik van dezelfde materialen en kleuren in elke ruimte zorgt voor een serene sfeer.

Als basis is gekozen voor veel grijs- en blauwtinten. Omdat deze kleuren ‘koud’ zijn, is het slim om ook warme tinten en materialen toe te voegen voor contrast. Zo zorgen het wollen kleed, het okergele kussen en gouden details voor een warme sfeer. De inrichting gaat het back to basics; zo is er geen tv en vind je niet teveel accessoires.

Gezien de strakke basis, zorgt een statement product voor een speels effect. In de eetruimte is daarom gekozen voor een grote lamp in een opmerkelijke vorm.

Ook gaaf: maak een statement met kunst aan de muur!

Pareltje in huis is toch wel de strakke keuken. De lichtgrijze keukenkastjes gaan prachtig samen met het marmeren keukenblad en de achterwand. De gouden knoppen en gouden kraan geven het geheel een klassieke, elegante touch. Door een kleed op de keukenvloer te leggen, vul je de ruimte op. Het creëert in een strakke keuken als deze ook voor een warmere sfeer.

Ook in de slaapkamer is gekozen voor veel natuurlijke materialen als wol en linnen. De verschillende lagen lakens en vele kussens op het bed zijn een welkome afwisseling van de verder strak ingerichte ruimte.

In het kantoor zijn de koele kleuren afgewisseld met stoere meubels en accessoires. Dit brengt het interieur in balans en nodigt echt uit om binnen te komen. Aangezien er niet teveel accessoires zijn geplaatst, haalt dit je concentratievermogen niet naar beneden. Fijn!

Werk jij vaak thuis? Bekijk dan deze tips om je productiviteit te verhogen!

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Scandinavische interieurs? Hieronder hebben we een kleine selectie gemaakt van onze favorieten!

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Een Scandinavisch appartement vol koele kleuren en metallic details
Sluiten