Een Scandinavisch appartement vol grijstinten

In een Scandinavisch appartement zien we vaak dat er gekozen wordt voor een witte basis. Hier is dat niet veel anders, maar spotten we naast de witte muren en plafonds vooral heel veel grijstinten. Het appartement in Stockholm heeft een woonoppervlak van 64 vierkante meter, wat ongeveer het gemiddelde woonoppervlak is van een appartementje in een Nederlandse stad. Uit dit huis kunnen we dus wel wat inspiratie halen!

Het huis heeft drie kamers, waarvan er twee in gebruik zijn als slaapkamer en de ander als woonkeuken.

Een lage zithoek met bank ontbreekt in dit appartement, zoals ook redelijk vaak het geval is in een studentenhuis. Als je dan toch dikwijls een avondje op de bank wilt doorbrengen, kun je het best voor een multifunctioneel meubel als een slaapbank kiezen in je slaapkamer. Meer tips voor het inrichten van een studentenkamer vind je hier.

Heb jij ook zo’n kleine slaapkamer, waar je ook nog eens je bureautje kwijt moet en wil je die net zo gaaf stylen? Shop the look.

Cool: geef het plafond in de badkamer een andere kleur!

Het is niet de eerste keer dat we de combinatie van grijs en marmer spotten in een Scandinavisch appartement. Ook hier vormen deze tinten en materialen de basis van de styling in combinatie met bronzen accenten.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Een Scandinavisch appartement vol grijstinten
Sluiten