Een Scandinavisch appartement met grijstinten én veel planten

De eigenaren van dit Scandinavische appartement weten hoe je de rust kunt bewaren in huis. Verschillende tinten grijs brengen zowel rust als een frisse look met zich mee. En dat is zeker niet saai, want door de verschillende patronen heeft het interieur toch een bijzondere look. En de planten zorgen op hun beurt voor wat leven in huis!

Maar, planten nog veel meer functies. Wij geven je nog vier redenen om planten in huis te nemen!

Door één groot item op je koffietafel te zetten creëer je een eye catcher, maar zorg je ook voor balans. Dit kan een plant zijn, maar natuurlijk ook een grote kandelaar of een aantal mooie boeken. Kijk ook nog even naar de andere tips voor het stylen van de koffietafel.

Omdat er veel gebruikt wordt gemaakt van vloerkleden, plaids en kussens oogt de grijzige ruimte erg warm. Zo blijkt maar dat verschillende materialen en texturen veel verschil kunnen maken.

Omdat het huis uit vele rechte hoeken bestaat is het slim om voor een ronde eettafel te gaan. Hierdoor worden de hoeken onderbroken en ontstaat er een betere balans. Ook hier zien we weer aankleding met warme plaids en veel planten!

Zelfs in de keuken is gekozen voor een grijze basis met de kasten. Dit wordt afgewerkt met een marmeren aanrechtblad. De greeploze kasten zorgen voor een hele minimalistische en rustige look.

Op de eerste verdieping kom je eerst in een kleine hal. Dat deze niet mag worden overgeslagen in de styling bewijst dit huis wel. Met een simpel vloerkleed, een bankje en wat planten switch je deze ruimte om tot een gezellig plekje. Daarnaast vinden we ook een fijne home office met houten bureau. Ideaal voor als je eens een dagje thuis wilt werken.

De tweede slaapkamer heeft ook een fijne home office. Wist je dat kunst in de home office de creativiteit kan bevorderen? Een extra reden om mooie prints op te hangen aan de muren!

Dé verrassing van dit huis is de extra woonkamer op de tweede verdieping van het huis. Wat een luxe! Let ook even op de prachtige monstera plant in de hoek. Deze zorgt meteen voor een frisse look én wat kleur in de ruimte.

MEER LEZEN
Ben jij helemaal fan geworden van de grijstinten in dit Scandinavische appartement, maar wil je graag nog wat meer inspiratie opdoen? Vorige week keken we binnen bij dit prachtige huis, óók vol met grijstinten!

www.bjurfors.se

Reageer op artikel:
Een Scandinavisch appartement met grijstinten én veel planten
Sluiten