Dit wil je: dit huis heeft een roze bank met matching poef

Een statement bank is altijd een goed idee. En na het zien van dit huis weten wij het zeker: we willen een roze bank in ons interieur! Roze is lief, maar door van je roze bank een statement piece te maken heeft het tegelijkertijd iets stoers.

En als daar dan ook nog eens een bijpassende poef bij komt, is het plaatje compleet. Scroll snel verder voor een kijkje in dit stijlvolle interieur.

>> Inspiratieboost: een roze bank kan bij alle interieurstijlen

Het huis heeft een handige indeling. De woonkamer loopt via een bochtje om naar de keuken, met daartussen de eettafel als een soort scheidslijn. Hierdoor blijft de gehele ruimte open, terwijl er toch duidelijk drie verschillende ‘kamers’ zijn gecreëerd.

Een ronde eettafel zorgt vaak voor een gezelligere tafelbeleving. In het geval van dit huis wordt dat nog eens versterkt door de fijne plek bij het raam.

De tijd dat een bar cart alleen voor drank diende is allang voorbij. Vul je bar cart bijvoorbeeld met planten of koffietafelboeken. Of ga voor een combinatie van drank en decoratie items zoals je hierboven ziet.

Dit huis heeft niet alleen een roze bank en poef, ook in de slaapkamer komt de kleur weer terug. In combinatie met donkergrijs komt een lichte warme kleur zoals roze mooi uit. Dit komt door het contrast dat warme kleuren hebben met koele kleuren.

MEER LEZEN

Vaker wordt er gekozen voor een statement door middel van een meubel in een opvallende kleur. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje in dit huis met een vrij neutraal kleurenpalet, waar midden in de kamer een knalblauwe stoel staat. Heel cool!

Reageer op artikel:
Dit wil je: dit huis heeft een roze bank met matching poef
Sluiten