Een simplistisch retro interieur met een fijn mintgroen accent

Dit retro interieur heeft het allemaal: van Scandinavische invloeden tot klassieke elementen. Dit alles hebben de bewoners verzacht met een fijn mintgroen accent. We like!

Dat lieflijke pasteltinten een hit zijn in combinatie met wit, zie je nog eens extra goed in onze inspiratieboost.

Een witte basis zoals deze geef je karakter door het toevoegen van kleur en retro elementen. Op zoek naar een vintage kastje? Kijk dan eens op marktplaats – wellicht vind je daar wel een pareltje voor een prikkie! Een tweedehands meubelstuk dat al eerder met liefde is gebruikt, heeft vaak veel charme.

De ronde eettafel van marmer is overigens een van onze favorieten van dit interieur. De cognackleurige stoelen combineren hier dankzij de kleur en vorm ook mooi bij.

Wil jij eens iets anders dan die standaard voorjaarsbloemen in een vaas? Wat dacht je van een paar eucalyptustakken. Je kan ze bovendien laten drogen, zodat je er totaal geen omkijken naar hebt. Meer inspiratie en tips vind je hier.

Klassieke en oude elementen zorgen voor een spannend contrast met een Scandinavisch interieur.

>> Een wit, clean interieur met klassieke elementen

Hoewel wij ook niet vies zijn van de nieuwste technische snufjes en designs, blijft een traditioneel gasfornuis toch een ware eyecatcher en sfeermaker in de keuken.

KIJK VERDER
Klik op de foto om de afbeelding te vergroten.

Nooks

Reageer op artikel:
Een simplistisch retro interieur met een fijn mintgroen accent
Sluiten