Een retro interieur met een kunstzinnige twist

Van retro, Scandinavisch design krijg ik persoonlijk weke knietjes. Dit retro interieur heeft dan ook een aantal fijne items met een hoog hebben-gehalte.

De kunst aan de muur geeft het geheel een eigenzinnige twist. Voor een lieflijkere uitstraling, combineer je een retro interieur met pasteltinten.

scheidingswand
retro interieur
retro interieur

Houttinten domineren dit interieur, wat voor een fijne sfeer zorgt. Door het te matchen met wit en een kleuraccent geef je het hout een boost en oogt het niet te zwaar en saai.

Een retro bureau is tijdloos en geeft een ruimte extra sfeer. Combineer het met een vintage stoel om de look af te maken, of ga juist voor een contrasterende stijl. Een doorzichtige stoel met een velletje van nepbont zorgt voor een spannende variatie.

retro interieur

Moet altijd alles recht hangen? Nee hoor! Kunst is een manier om je persoonlijkheid naar voren te laten komen in je interieur. Je kunt een statement maken met een groot exemplaar of gaan voor een speelse gallery wall.

planten
planten
retro interieur
retro interieur

Voor een extra dimensie: zet een plant op een plantenstandaard!

retro interieur
retro interieur

Het kunstwerk in de slaapkamer brengt het gele kleuraccent uit de woonkamer weer terug.

Een andere, simpele manier om subtiel kleur te gebruiken: vervang de deurknoppen van je kastjes. Lekker budgetvriendelijk een nieuwe look!

kunst aan de muur

MEER BINNENKIJKEN

Nooks

Reageer op artikel:
Een retro interieur met een kunstzinnige twist
Sluiten