Een preppy chique appartement in Parijs… Of toch niet!

Bij het zien van dit bijzondere appartement in Parijs voelt het nog net niet alsof je naar een zwart-wit foto kijkt. De woning staat vol classy meubels, kunst, marmer en dus heel veel contrasterende elementen. Een ding is zeker: dit preppy chique appartement ademt stijl! Het past dan ook prima binnen de Parijse scene. Tenminste, dat zou het doen. Want hoe werkelijk deze droom ook lijkt: dit zijn slechts de 3D-ontwerpen.

De 3D-tekeningen zijn ontworpen door Ando Studio voor een appartement in Saint Germain, Parijs. Aangezien we helaas geen kijkje kunnen nemen in het echte appartement, moeten we het doen met deze bizar goede 3D-beelden. En dat is in dit geval helemaal niet zo erg.

Roomed-parijs-chique-01
Roomed-parijs-chique-02

Zowel in de basis als in de kunst en andere details in het interieur zie je een zwart-wit lijnenspel terug. Deze patronen maken het geheel een stuk levendiger. Past deze fancy stijl wel bij jou? In dit artikel geven we je negen ideeën voor een preppy chique interieur.

Roomed-parijs-chique-03

Op de koffietafel pronkt hét koffieboek der koffieboeken: TOM FORD.

Roomed-parijs-chique-04
Roomed-parijs-chique-05
Roomed-parijs-chique-06

Bij het ontwerpen is overal aan gedacht tot in het kleinste detail. Zelfs de koffietafels zijn goed gestyled! Kun je daar zelf ook wel wat hulp bij gebruiken? We helpen je graag op weg met deze zes tips. Zo style jij je eigen koffietafel binnenkort als een pro.

Roomed-parijs-chique-07
Roomed-parijs-chique-08
Roomed-parijs-chique-09
Roomed-parijs-chique-10
Roomed-parijs-chique-11

De slaapkamer is zo chique dat het net een hotelkamer lijkt. Nu is dat thuis in de meeste gevallen niet haalbaar, maar deze kamer heeft wel een aantal slimme elementen die zorgen voor een goede nachtrust, waaronder de kleurkeuze.

Roomed-parijs-chique-12

Wist je trouwens dat ook de styling van je nachtkastje bijdraagt aan je nachtrust? Lees onze styling tips hier.

Roomed-parijs-chique-13
Roomed-parijs-chique-14

Een tijdje terug dachten wij trouwens ons droom appartement gevonden te hebben in Parijs, maar wat bleek? Ook dit appartement bestaat niet echt (bummer).

www.ando-studio.co.il

Reageer op artikel:
Een preppy chique appartement in Parijs… Of toch niet!
Sluiten