Een prefab huis vol slimme en speelse high-tech snufjes

Is dit duurzame prefab huis dé woning van de toekomst? Nu zijn wij redelijk op de hoogte van de nieuwste snufjes, apps en gadgets voor in huis, maar zóveel moderne vernuftigheden in één woning komen we niet vaak tegen.

Van slimme verwarmingsinstallaties en douches tot duurzame energie en gave meubels, die binnen no time veranderen in speelse attracties.

roomed-prefab
roomed-prefab5

Duurzaam
Zoals veel moderne prefabs, is ook dit prefab huis duurzaam en energie-bewust. Het is een ontwerp van NOEM en is in slechts tien dagen gebouwd met duurzame materialen. Zo gebruikten de ontwerpers houtvezels, schapenwol en katoen als isolatiemateriaal.

roomed-prefab1
roomed-prefab3

High-tech
Leven in dit prefab huis lijkt heel ontspannen. Niet alleen dankzij het zwembad, maar ook dankzij de slimme snufjes. Zo kun je de verwarming koppelen aan de GPS van je smartphone, waardoor de verwarming twintig minuten voor aankomst aan gaat. Hetzelfde geldt voor de douche: vijf minuten voordat je gaat douchen, vult de douchetoevoer zich met warm water.

roomed-prefab4
roomed-prefab2

Multifunctioneel
We zeggen het wel vaker: de keuken is het bruisende hart van het huis en vaak een multifunctionele ruimte. Als iedereen klaar is met eten verandert de eettafel hier in een pooltafel!

roomed-prefab6

Vond je dit cool? Check dan ook het Cabana Beach Concept, een prefab huis dat zelfs een orkaan kan doorstaan!

www.dwell.com

Reageer op artikel:
Een prefab huis vol slimme en speelse high-tech snufjes
Sluiten