Een prachtig split level appartement in de haven van Stockholm

Onze hobby? Wegdromen bij de mooiste interieurs! En wanneer die interieurs dan ook nog eens samengaan met de coolste architectuur worden wij helemaal enthousiast. Bij dit split level appartement in Stockholm is dat dan ook niet anders. Wanneer kunnen we verhuizen?

Wanneer een huis of appartement veel verspringende etages heeft, die met elkaar worden verbonden door kleine trappetjes, noemen we dat split level. Net als in dit prachtige split level appartement gaat het vaak ook gepaard met een ruimtelijke en open indeling. In dit appartement is deze ruimtelijkheid goed te zien aan de tweede, open verdieping.

Het appartement ligt in de haven van Stockholm en heeft hierdoor een wijds uitzicht over de stille wateren van de Zweedse hoofdstad. Door de etages hoeven de verschillende ruimtes niet afgeschermd te worden met muren of kasten. De keuken en eethoek liggen lager dan de zithoek en door deze verlaging komt er onder de tweede verdieping meer ruimte vrij voor de keuken. Omdat de zithoek hoger is dan de rest van het appartement, wordt dit gedeelte ook extra geaccentueerd.

>> De mooiste inspiratie voor je eigen gallery wall

Door de grote ramen komt er evengoed genoeg daglicht in de open keuken, die in verhouding met de woonkamer vrij klein is. Toch blijft de open sfeer behouden.

Tip: accentueer de lengte van de eettafel met stijlvolle accessoires door ze in de lengte van het blad te zetten.

Ook de hal is mooi gestyled met veel natuurlijke materialen. Zo’n kapstok kun je heel gemakkelijk zelf maken en geeft je hal echt een unieke en persoonlijke touch.. Check dit artikel voor de DIY!

De begane grond van dit split level appartement ziet er te gek uit, maar de verdieping is nog veel cooler! De wanden zijn gemaakt van glas en geven de slaapkamer wat ons betreft het allerbeste uitzicht: je eigen interieur.

In de nis van de slaapkamer is een kleine walk-in closet gebouwd. De stijlvolle fluwelen room divider schermt de kast af en geeft de kamer meteen een chique uitstraling.

Bekijk ook: Zo creëer je de walk-in closet uit je dromen

www.wrede.se

Reageer op artikel:
Een prachtig split level appartement in de haven van Stockholm
Sluiten