Een prachtig modern huis aan de kust van Tel Aviv

Wauw! Op dit huis zijn wij een beetje verliefd geworden. De eigenaar van het appartement, een Sumi-E schilder, wilde een modern huis dat perfect aansluit op zijn subtiele kunstwerken met inkt. Hij schakelde architect Roy David in om het nieuwe appartement te transformeren tot een minimalistisch en modern huis dat aansluit op zijn levensstijl.

Het appartement is gesitueerd in de super-de-luxe King David Tower in Tel Aviv en heeft een prachtig uitzicht over zee. De kleuren van dit uitzicht matchen perfect met het interieur!

Het moderne interieur is subtiel geïnspireerd op de kunst van de eigenaar, met een directe verwijzing naar de inkt blauwe, op maat gemaakte kasten wand. Leuk detail: de woonkamer zoals we deze nu zien bestond voorheen helemaal niet. Het dakterras van het appartement werd weinig gebruikt, dus heeft de architect een plan opgezet om de ruimte bij het appartement te betrekken. De prachtige Eames lounge chair matched perfect met de houten afwerking van de kastenwand en maakt de zithoek helemaal af!

De open keuken past perfect bij de minimalistische kastenwand. De tafel, de zitting van de stoelen en de afwerking van de keuken zijn allemaal met verschillende houtsoorten gemaakt. Dit zorgt voor een speels effect in het rustige interieur.

Welk uitzicht heb het liefst? In dit appartement heb je de keuze! ‘s Ochtends wakker worden met de rustige zee en s’avonds in slaap vallen met de lichtjes van de hoofdstad, het kan allebei. Wat een luxe…

Heb jij zelf niet zo’n fraai uitzicht? Bekijk dan even deze tips voor het verbeteren van je view!

www.roydavidstudio.com

Reageer op artikel:
Een prachtig modern huis aan de kust van Tel Aviv
Sluiten