Een pop-up design loft in Gent

Heb je een weekendje Gent op de planning en zoek je nog een uitzonderlijk verblijf? Zoek niet verder. Wij hebben het gevonden. Alsjeblieft, hier is je droom design loft in Gent. Het Belgische ontwerpbureau DIFT en projectontwikkelaar Re-Vive sloegen de handen ineen om een tijdelijke invulling te maken voor een gebouw in Gent. Samen maakten zij WATT, het rooftop appartement, dat voor een jaar te huur zal zijn via Airbnb.

Gedurende een jaar zal het gebouw invulling geven aan verschillende creatieve initiatieven. Zo vind je in het gebouw ook een gallery en cocktailbar waar wisselende events georganiseerd worden.

Het appartement is minimalistisch ingericht met meubels en designs van verschillende Belgische brands, waaronder de Huiszwaluw – in deze winkel deed Roomed een tijdje terug de etalage inrichting!

In het appartement bevinden zich vier slaapkamers, elk met een ander thema. Zo is er een dierenkamer, groene kamer vol planten, rustige kamer met weinig afleiding en een schoolkamer, waar je zo vanuit bed naar het schoolbord kunt kijken.

Wil jij graag een nachtje in deze design loft in Gent doorbrengen? Boeken kan via Airbnb vanaf €135,- per nacht.

Liever een goedkoper verblijf in deze stad? Check dan het Backstay Hostel, een te gek hostel met gaaf interieur èn fijne prijzen!

Reageer op artikel:
Een pop-up design loft in Gent
Sluiten