Een oude aardappelen schuur omgetoverd tot geweldig vakantiehuis

Een vakantiehuis in de Hamptons, wie wil dat nou niet? Marcus Wainwright, eigenaar van het modemerk Rag & Bone kocht een oude aardappelen schuur op en liet het verbouwen tot een heerlijk vakantiehuis, waar wij stiekem ook wel graag permanent zouden wonen.

Het huis is echt ontworpen voor binnen- en buitenleven. Zo loopt de betonnen vloer door naar buiten zodat dit als het ware één geheel vormt. Buiten vind je overigens ook een zwembad, gastenverblijf en een enorme tipi tent voor twintig personen!

De keuken is ontworpen door Vipp en zou in eerste instantie niet naar Amerika gescheept worden, maar Marcus stond erop en zodoende staat de keuken én het bad nu toch in zijn vakantiehuis.

De oude balkenconstructie is intact gelaten ter herinnering aan de historie van het vakantiehuis. Verder is het huis heerlijk licht: veel wit, veel ramen en dat in combinatie met houten en metalen materialen.

Het vakantiehuis is ook van buiten helemaal aangekleed met een prachtige begroeiing, wat meteen een heerlijk zomers sfeertje geeft. Ontdek hier ook hoe jij met planten een zomerse uitstraling kan geven aan je huis.

Bekijk ook: oude werkplaats in Griekenland omgetoverd tot vakantiehuis

www.vosgesparis.com

Reageer op artikel:
Een oude aardappelen schuur omgetoverd tot geweldig vakantiehuis
Sluiten