Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 21 jul 2018

Infographic: dé handleiding naar een opgeruimd huis

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Haal de dweil en je poetsdoek maar uit de kast, want het is nooit te laat voor de grote voorjaarsschoonmaak. Een opgeruimd huis creëert rust, in je omgeving én je hoofd. Wedden dat je veel beter slaapt in een opgeruimde kamer dan in een rommelhok en dat je je beter concentreert in een nette home office?

Met deze handige handleiding zorg je ervoor dat je huis schoon is én schoon blijft. Als je alles netjes bijhoudt, heb je uiteindelijk minder werk. En geef toe; hoeveel moeite kost het nou om elke dag even een doekje over het aanrecht te halen?

Tip: ga voor de minimalistische aanpak en probeer de populaire KonMari methode. Lees dit artikel om hier meer over te ontdekken.

Nog meer tips voor een opgeruimd huis:

De beste interieur crushes, hacks en inspiratieboosts. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”245779″]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Design Sponge

Reageer op artikel:
Infographic: dé handleiding naar een opgeruimd huis
Sluiten