Inspiratieboost: het perfecte tv-meubel voor verschillende stijlen

Inspiratieboost: het perfecte tv-meubel voor verschillende stijlen

Het klinkt niet als het meest sexy item in je interieur, maar het is vaak toch een essentieel element in je woonkamer: een tv-meubel. Vind jij het lastig om er een te kiezen die bij jouw stijl past? Laat je dan inspireren door deze fijne verzameling en tips.

Verhuis jij vanuit je studentenkamer naar je eerste ‘volwassen’ huis, maar heb je geen geld voor nieuwe meubels? Wij helpen je verder!

Living room ideas
IKEA

Minimalistisch en modern

Hou jij van een strakke, smetteloze inrichting? Dan is een wit hoogglans tv-meubel dé match voor jou. Het liefst eentje zonder pootjes en zonder greepjes. Zo min mogelijk poespas, is jouw motto.

Wil je meer leren over het stylen van een (tv-)dressoir? Lees dan dit artikel met handige tips.

Nouw

Voor een meer speelse look kun je ook kiezen voor een hangende variant, zoals hierboven.

Maiko Nagao

Industrieel en stoer

Met steigerhout, metaal en beton creëer je een stoere look in huis. Het tv-meubel op de foto kun je ook zelf maken door planken te stapelen op betonnen blokken. De rieten mandjes maken het weer wat lieflijker, maar je kunt natuurlijk ook voor stalen exemplaren gaan.

Westelm
Houzz

Retro en bohemain

Een houten retro kast op pootjes past perfect in een mid-century modern of vintage interieur. Struin marktplaats eens af of neem een kijkje bij de lokale kringloop: als je gelukt hebt, vind je een mooi exemplaar! Deze stijl past ook goed in een bohemian interieur.

Wil je juist zélf iets verkopen?
Lees dan hier onze zeven slimme tips!