Een droomhuis voor de liefhebber van een modern interieur en kunst

Voor de liefhebber van een strak, ruimtelijk en modern interieur hebben wij een huis gevonden waarvan je hart sneller gaat kloppen. Dit pareltje, gelegen aan de rand van het centrum van Madrid, is zo ontworpen dat de kunst een hoofdrol speelt.

De ruimtes zijn expres open gelaten, waardoor het voelt alsof je door een kunstgalerij wandelt. Samen met het strakke design, is dit een binnenkijker waar ook wij warm voor lopen.

Je hoort je voetstappen bijna nagalmen, als je een denkbeeldige tour neemt door dit huis. Geen tierelantijntjes, troepjes of zachte vloerkleden, maar op en top strak en modern. Dankzij het neutrale kleurenpalet springt de kunst eruit. De primaire kleuren van de werken komen zo nog beter tot hun recht, zonder te vloeken met de rest van het interieur. Een vrolijk accent is immers gemakkelijk toe te voegen.

Naast kunst, houden de bewoners van dit Spaanse optrekje ook van design. Zo spotten wij de LC7 stoelen van Cassina, de Paulistano Chair – en als klap op de vuurpijl: in de keuken hangt onze nieuwste obsessie: de Aim Multi Pendant Light van Flos.

Ook de bad- en slaapkamer zijn gegoten in een modern jasje. De primaire kleuren uit de kunstwerken, komen op een subtiele manier terug in de nachtkastjes en het marmer uit de woonkamer is een knipoog naar het marmer in de douche. Door kleuren en materialen terug te laten komen, kun je ruimtes met elkaar verbinden.

De houten balken zijn een speels element in het huis. Ze doorbreken de kilte en zorgen voor de juiste balans tussen een kunstgalerij en een thuis.

LEES MEER:
Wil jij ook graag (meer) kunst in huis? Graag behoeden we jou voor deze negen meest gemaakte fouten!

www.lucasyhernandezgil.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een droomhuis voor de liefhebber van een modern interieur en kunst
Sluiten