Renée Leeuw
Renée Leeuw Architectuur 26 oktober 2015

Een modern huis in de woestijn met enorme glazen wanden

Architect Richard Orne en zijn vrouw Susan Hancock lieten een huis in de woestijn nabij San Diego bouwen. Het woestijnhuis ligt aan het einde van een lange weg waardoor het bijna in de middle of nowhere staat. Het stel zal daar dus niet snel last hebben van pottenkijkers en daarom is het totaal niet gek dat het huis enorme glazen wanden heeft. Je kunt haast door het huis heen kijken met al dat glas. Heel gaaf!

Het huis is bijna 55 meter lang en heeft een woonoppervlak van 195 vierkante meter. Een behoorlijk woonoppervlak voor twee personen! Daarom kozen Susan en Richard er ook voor om een ruim gastenverblijf te maken. Want ja, aangezien het huis in de middle of nowhere staat, moeten gasten waarschijnlijk wel van ver komen.

Doordat het huis zo modern is, vormt het een gaaf contrast met de woestijn. Heel anders dan bij dit woestijnhuis, dat helemaal opgaat in de omgeving.

Hoewel de inrichting niet helemaal is zoals wij dat zouden aanpakken, kunnen we ons wel voorstellen dat het hier fijn vertoeven is. De lokatie is nu eenmaal zo uniek! Zou jij graag in de woestijn willen wonen? Het huis staat te koop voor een luttele €1,13 miljoen.

Vond je dit huis in de woestijn gaaf? Check dan ook onderstaande optrekjes:

curbed.com

Reageer op artikel:
Een modern huis in de woestijn met enorme glazen wanden
Sluiten