Een loft in New York vol inspiratie voor DIY’s

Na jaren te hebben rondgereisd over de hele wereld is dit stel neergestreken in New York. Zij runnen een hip café in Manhattan en gaven dat net als hun loft een onwijs gave styling. Het interieur van hun huis is een verzameling vintage items, voornamelijk gevonden op Ibiza, antiekmarkten en garage sales.

Een kijkje in hun huis geeft je direct een flinke portie inspiratie voor DIY’s en wij krijgen spontaan zin om antiekmarkten af te struinen en ons huis een nieuwe look te geven.

Dat het stel ook een tijdje op Ibiza en in Zuid-Frankrijk heeft gewoond, kun je wel zien aan het interieur. De loft heeft een bohemian vibe gekregen met veel hangende planten en bloemen. De brocante meubels geven het geheel een Frans tintje.

Cool idee: maak zelf meubels van pallets.

En hoe gaaf zijn die kussens als hoofdbord? Zo kun je heel gemakkelijk zelf een hoofdbord maken door een roede aan de muur te bevestigen en er een paar kussens aan te hangen.

De mason jar alleen in de keuken? Welnee, die jampotten gebruiken we tegenwoordig voor van alles! Kijk maar even naar deze DIY

Kijk ook binnen bij een minimalistische loft in New York

www.lonny.com

Reageer op artikel:
Een loft in New York vol inspiratie voor DIY’s
Sluiten