Een licht Nederlands huis met verschillende tinten hout

Als blogger van The Style Files en eigenaresse van webshop Le Souk is Danielle de Lange de hele dag bezig met interieurdesign en dat is dan ook absoluut te zien in haar huis. Niet ver van Amsterdam woont ze met haar partner Ivar en zoontje Kick in dit bijzonder mooie huis.

Je zou bijna niet geloven dat dit een Nederlands huis is vanwege de rustieke en ietwat Oosterse look. Op een paar kussentjes en de kinderkamer na is alles wit met verschillende tinten hout en dat geeft een heerlijke relaxte sfeer.

stoer scandinavisch roomed binnenkijken inspiration 1

Houd jij ook van onbewerkt hout en natuurlijke stoffen, zoals wol en dierenvellen? Dan is een rustiek interieur helemaal jouw ding. Hier zetten wij negen inspirerende ideeën voor een rustiek interieur op een rijtje.

stoer scandinavisch roomed binnenkijken inspiration 2
stoer 3
stoer 4
stoer 5
stoer 6
stoer 7
stoer 8
stoer 9

Leuk idee: fleur een saaie muur op met porseleinen bordjes.

stoer 10

Robuuste snijplanken maken een keuken lekker stoer en rauw! Haal een simpele houten snijplank van bij Ikea en geef er zelf een robuuste look aan!

stoer 11
stoer 12
stoer 13

Deze minimalistische master bedroom is een handige oplossing van een onhandig schuin plafond. Hier vindt je meer handige tips om de struggles van een schuin dak te lijf te gaan.

stoer 14
stoer 15
stoer 16
stoer 17
stoer 18
stoer 19
stoer 20

style-files.com

Reageer op artikel:
Een licht Nederlands huis met verschillende tinten hout
Sluiten