Een licht appartement met prachtige marmeren vloer in Lissabon

Dit prachtige appartement in Lissabon is een lust voor het oog. Het optrekje heeft een chique marmeren vloer en een licht kleurenpalet waarbij de kleur blauw de functies van de ruimte met elkaar verbindt. Het interieur is modern en minimalistisch, waardoor het (toch wel sobere) kleurenpalet extra opvalt!

Fala Architecture is verantwoordelijk voor het ontwerp van dit rustgevende appartement.

Wil je op een subtiele manier wat meer kleur toevoegen aan je interieur? Neem dit appartement dan als voorbeeld! FALA schilderde simpel plaatmateriaal in verschillende tinten blauw en hing deze – van licht naar donker – op in de lange, smalle ruimte. Achter het plaatmateriaal zitten de badkamer, het toilet en aparte kastruimte verstopt. Zo simpel kan het zijn! Deze oplossing geeft het appartement meteen een artistieke uitstraling.

De ronde eettafel is een prachtig contrast bij de smalle, rechthoekige ruimte. Ook de keuken heeft een chique en toch sobere uitstraling: een simpel ontwerp maar dan wel met luxe materialen. Zo bestaat het keukenblad en de opbergruimte onder het blad uit twee verschillende soort marmer. Cool gedaan, want ook al is het helemaal iets anders, ze passen toch perfect bij de marmeren vloer!

>> Betere nachtrust? Verban deze 9 dingen dan nú uit je slaapkamer

En alsof dit rustgevende interieur niet genoeg is: aan het appartement grenst ook een compact dakterras, perfect voor de Portugese zomeravonden!

architizer.com

Reageer op artikel:
Een licht appartement met prachtige marmeren vloer in Lissabon
Sluiten