4x een ladder als stijlvol decoratie item in huis

De ladder in onze panty vervloeken we, maar de ladder in huis is een must-have. Natuurlijk, het is handig om nét bij dat bovenste kastje te kunnen – maar wij zouden Roomed niet zijn als we geen stijlvolle reden hadden om het item aan te schaffen.

Een ladder is namelijk een veelzijdig decoratie item en kan ook prima buiten de verbouwing om. Wij laten je vier verschillende manieren zien.

Bron: Skona Hem

1. Dag keukentrap

Vervang het keukentrappetje voor een robuuste ladder of een strak exemplaar. Hang er je keukendoeken aan, (koperen) pannen of stel je kookboeken tentoon. Een ladder als keukenrek is ook ideaal als je geen gaten in de muren wil boren.

Bron: At Mine

2. Een originele plantenstandaard

Hallo urban jungle! Ga de hoogte in met je planten en plaats ze op een ladder. Verschillende potten zorgen voor een speelse knipoog en de bladeren van een hangplant kun je mooi draperen over de planken. Nog niet overtuigd van al dat groen? Wellicht halen we je met een van deze vier redenen wél over.

3. Een ladder naast je bed

Het standaard nachtkastje kennen we allemaal wel, maar er zijn ook andere leuke alternatieven zoals – je verwacht het al – een ladder. Deze eyecatcher kun je opleuken met je mooiste fashion items, magazines en zelfs schilderen in een felle kleur, zoals de neon roze variant hierboven.

4. Je schoenen op een trede

Last van een schoenentic? Dan is extra opbergruimte altijd welkom. Maar het is natuurlijk zonde om je mooiste exemplaren weg te stoppen achter gesloten deuren. Geef ze daarom op een ladder een mooi plekje, in bijvoorbeeld je gang.

LEES MEER:
Wist je dat je van dit veelzijdige item ook gemakkelijk een kledingrek kan maken? Check de DIY hier!