Een kleurrijk huis in Hong Kong met vrolijke patronen

Als je van kleurrijk en vrolijke patroontjes houdt, ga je dit huis in Hong Kong (gestyled door Lim + Lu) helemaal geweldig vinden. Alleen al van de foto’s worden we op de redactie blij! En het bijzondere van dit alles: de patronen zie je niet terugkomen op de muur of in de meubels, maar op de vloer!

>> Inspiratieboost: prints mixen als een pro

De eetkamer wordt omringd door glazen stalen schuifdeuren. De deuren geven de ruimte een wat stoerdere sfeer, wat voor een mooi contrast zorgt tegenover de lieve pasteltinten.

De slaapkamer van dit huis in Hong Kong is in tegenstelling tot de rest van het interieur opvallend minimalistisch ingericht. Met een paar kleine accessoires zoals de gouden ladder, de plant en bijzondere lamp krijgt de slaapkamer toch een gezellige sfeer.

Wil jij ook zo’n dik wollen plaid? Die maak je gemakkelijk zelf! Check hier de DIY.

De badkamer heeft een luxe uitstraling. Dit komt onder andere door de prachtige zwart marmeren wasbak, de gouden details en de diepe kleur op de muur. En ook hier zien we weer een vrolijk patroontje op de vloer! Normaal zou dit misschien snel een overvol effect geven, maar doordat het patroon zelf geen kleur heeft kan het in deze ruimte heel goed.

MEER LEZEN
Hong Kong staat vol met mooie huizen! Bekijk bijvoorbeeld ook deze ruime industriële loft in Hong Kong van een kunstenaar.

Reageer op artikel:
Een kleurrijk huis in Hong Kong met vrolijke patronen
Sluiten