admin
admin Finds 22 mei 2014

Een kleurrijk en diervriendelijk hoofd aan je muur

Een beetje angstaanjagend, zo’n gigantisch hoofd van een eland aan de muur, maar wel indrukwekkend. Mochten je voorouders je geen wild dier hebben nagelaten als erfstuk, dan willen we je vooral niet aansporen om zelf je jachtgeweer te pakken.

Stil die honger naar een beest in huis liever met dit kleurrijke exemplaar. Geschikt voor vegetariërs en voor wanneer je geen kast van een huis bezit. De gemiddelde eland past tenslotte niet eens door een normale deur.

Resin Animal Heads van White Faux Taxidermy zijn levensecht, zonder daarbij een dier pijn te doen of zelfs erin te verwerken. De dieren worden opgemeten en gedetailleerd gefotografeerd. Vervolgens creëert een nep-taxidermist een sculptuur van hars of glasvezel van het dier.

Buiten dat Resin Animal Heads diervriendelijk zijn, hangt er ook een prijskaartje aan dat vriendelijker is voor de portemonnee dan de “jachtprijskaartjes” aan een echt wild dier. De hoofden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met of zonder contrasterende details. Je kunt kiezen uit bijna het hele dierenrijk; van de welbekende eland tot haai of een olifant.

Kijk voor meer informatie op de website.

www.whitefauxtaxidermy.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een kleurrijk en diervriendelijk hoofd aan je muur
Sluiten