Dit kleine huisje heeft de mooiste hoogslaper ooit

Met een woonoppervlak van 36 vierkante meter is dit huisje in Hornstull, Zweden, niet echt groot te noemen. Maar door de grote ramen en het drie meter hoge plafond lijkt dit kleine huisje toch best ruim. We hebben je al eerder verteld wat de voordelen van kleine huisjes zijn en ook dit huis bewijst maar weer dat klein zeker fijn kan zijn.

Dit huisje heeft een aantal bijzondere dingen. Zo heeft het een heerlijke open haard, een balkon met uitzicht op een binnentuintje en een geweldige hoogslaper. En dit op een top locatie vlakbij de hoofdstad Stockholm.

roomed klein huis 14
roomed klein huis 2
roomed klein huis 1
roomed klein huis 7

Als je het huis binnenkomt is de keuken de eerste ruimte die je ziet. De mooie kleine tegeltjes op de muur maken de ruimte erg knus. Door de keukenkastjes en de muren dezelfde kleur lichtgrijs te geven ontstaat een rustig en warm geheel. Je hoeft dus echt niet alles wit te houden in een kleine keuken om een ruimtelijk effect te creëren.

roomed klein huis 10
roomed klein huis 11
roomed klein huis 15

De openslaande deuren geven vanuit de keuken toegang tot het balkon, vanwaar je een mooi uitzicht hebt op de binnentuin. Het balkon zelf is niet al te groot, maar toch is er plek gecreëerd om te zitten. Heb jij thuis een balkon en ben je nog op zoek naar leuke items? Shop ze hier!

roomed klein huis 6
roomed klein huis 3
roomed klein huis 4

Met een mooie bakstenen muur haal je een industriële look in huis. Ondanks dat de ruimte klein is voelt hij toch erg ruim. Dit komt doordat de rest van de woning erg licht is.

Het eetgedeelte is ook erg licht. Door verschillende stoelen met elkaar te combineren ontstaat een speels effect, het schilderij zorgt ervoor dat er een echte aparte eethoek ontstaat.

roomed klein huis 5
roomed klein huis 9
roomed klein huis 8

Het beste aan de ruimte is misschien nog wel de hoogslaper. Het is sowieso een super slim meubel voor een kleine ruimte en dit exemplaar ziet er nog te gek uit ook. Zo heb je een heerlijke zithoek om bij de open haard te zitten en een plek om te slapen. Kijk ook eens naar deze speciale hoogslaper met extra veel opbergruimte.

roomed klein huis 13
roomed klein huis 12

Ook over het toilet en douche is goed nagedacht in dit kleine huisje. Door gebruik te maken van een kleine wasbak bespaar je veel ruimte. Ook is het een goed idee om juist in de hoogte te werken door bijvoorbeeld een wandkastje te nemen. Als laatst is een spiegel plaatsen ook een goed idee om de ruimte ruimer te doen lijken.

MEER LEZEN
Wil je meer inspiratie voor klein wonen? Kijk dan eens naar deze leuke studio van 18 vierkante meter.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Dit kleine huisje heeft de mooiste hoogslaper ooit
Sluiten