Interieur inspiratie in overvloed: een kijkje in The Loft in Amsterdam

The Loft in Amsterdam is het best te omschrijven als een pop-up huis met een droominrichting, die tevens te koop is. De nieuwe editie is nu geopend aan de Vijzelstraat, vlakbij Roomed HQ! Wij konden het natuurlijk niet laten om een kijkje te nemen en om jullie alvast een voorproefje te geven.

Wil je The Loft zelf ook nog bezoeken? Wees dan snel, want dat kan nog tot en met 22 januari.

slaapkamer

muun bed

muun bed

Het slaapgedeelte heeft een heerlijke Scandinavische vibe. Het Berlijnse merk Muun maakt heerlijke matrassen (we hebben het bed even getest!) en ontwierp voor The Loft een speciale matras cover met stof van Kvadrat.

In The Loft staat een prachtige bank van enkele meters lang. Perfect voor een relax avondje! Verder zien we vooral veel houten accessoires en meubels. Door de verschillende houtsoorten met elkaar te combineren krijgt The Loft echt een stijlvolle uitstraling.

Zoals een echte loft betaamt, is alles te vinden in één ruimte. Zo ook de badkamer, die is gesitueerd aan de voorkant van het prachtige pand. Het bad staat midden in de ruimte en past perfect bij de donkere, moderne kozijnen.

>> Een loft met open indeling en tóch genoeg privacy

the loft in Amsterdam

Veel meubels, accessoires en lampen zijn ook te koop in de webshop. Heb je nog geen plannen voor aankomend weekend? Neem dan zeker even een kijkje, je kan zo naar binnen lopen aan de Vijzelstraat op nummer 77-III.