Hotel 4 jul 2015 Esmé Brinkman

Een kijkje in hotel St. Martenslane in Maastricht

Hotel St. Martenslane opende vorig jaar haar deuren in Maastricht en wij geven jou graag even een kijkje in dit toffe hotel. Het hotel ligt vlakbij de binnenstad van Maastricht en op loopafstand van het Vrijthof. De kamers zijn heerlijk rustig qua inrichting en qua ligging. De blauwe muren geven je meteen een vakantiegevoel, om nog maar niet te spreken over dat heerlijke bed..

Het hotel telt dertien grote kamers. Het interieur van de kamers is zorgvuldig samengesteld, met veel handgemaakte meubels. En, niet onbelangrijk, de kamerprijzen vallen hartstikke mee!

Hotel in Maastricht
Hotel St. Martenslane in Maastricht

Hoe cool is deze snackwand voor je nachtelijke cravings? De snackwand is te vinden in de lobby van het hotel.

Hotel in Maastricht
St. Martenslane in Maastricht

In dit heerlijke kingsize bed van wel 2.10 meter zal je waarschijnlijk heerlijk slapen. Als je wakker wordt kun je op je kamer een heerlijk kopje koffie voor jezelf maken. Ontbijten doe je aan de overkant van de straat, in hotel Townhouse.

In de kamer leunt een ladder tegen de wand. Minimalistisch, praktisch (om bijvoorbeeld kleding aan op te hangen) en ook nog eens een leuk accessoire.

>> 7x inspiratie voor ladders in huis

Hotel St. Martenslane in Maastricht

Dat kaartlezen ook leuk kan zijn, laat ook deze muur wel zien!

Hotel St. Martenslane in Maastricht
Hotel St. Martenslane in Maastricht

Reserveren? Ga dan even naar de website van hotel St. Martenslane.

Alsof dit mooie hotel nog niet genoeg is.. ben je op zoek naar nóg meer redenen om een weekendje naar Maastricht te gaan? Check onze weekendtips en blijf up to date van events in ons land!

Reageer op artikel:
Een kijkje in hotel St. Martenslane in Maastricht
Sluiten