Een kijkje in het voormalige huis van Channing Tatum in New York

Binnenkijken bij anderen blijft leuk en al helemaal als het gaat om een kijkje in het optrekje van een celeb. Toen we de beelden van het voormalige huis van Channing Tatum tegenkwamen, wilden we die dan ook direct even met jullie delen. Niet alleen omdat we fan zijn van deze knappe acteur, maar ook omdat het hier gaat om een waanzinnig grote loft (meer dan 300 vierkante meter) in een oude zeepfabriek in New York.

Het huis bestaat uit vier verdiepingen met als kers op de taart een dakterras dat waanzinnig uitzicht biedt over Lower Manhatten. De begane wordt gebruikt als retail ruimte, de eerste etage is ingericht voor logées, op de tweede etage vindt je de master bedroom met badkamer, de derde verdieping is de keuken en eetkamer en op de vierde vind je de woonkamer. Ohja, het huis staat te koop voor een luttele €6,04 miljoen.

Qua inrichting zouden wij hier wel het een en ander veranderen. Omdat de loft al redelijk donker wordt door de houten balken, stalen elementen en bakstenen muur, zouden wij de inrichting verder zo licht mogelijk houden. Wij zouden die vloer er bijvoorbeeld direct uit slopen en vervangen voor een lichte betonvloer bijvoorbeeld. De keuken zouden wij ook zeker niet zwart maken, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Het pand stamt uit 1830 en werd tijdens de Civil War gebruikt als zeepfabriek. Veel van de originele elementen zijn behouden, waaronder de grote takel, die je in bovenstaande afbeelding ziet.

Om de slaapkamer af te sluiten is hier een groot raam met industrieel staal geplaatst, helemaal in de stijl van de loft. Zoek je ook een manier om het bed af te sluiten van de rest van het huis? In dit artikel geven we inspiratie voor verschillende (DIY) roomdividers.

Hoe het huidige huis van Channing Tatum eruitziet, weten we (helaas) niet. Wél kunnen we je een kijkje geven in onderstaande celebrity huizen:

ny.curbed.com

Reageer op artikel:
Een kijkje in het voormalige huis van Channing Tatum in New York
Sluiten