Een kijkje in hét ultieme Scandinavische droomhuis

Omdat we elke dag de mooiste binnenkijkers plaatsen of zelf fotograferen zijn we inmiddels best wat gewend. We verlekkeren ons bij de talloze foto’s en raken geïnspireerd door de prachtige interieurs die wij elke dag tegenkomen. Maar soms komen we een interieur tegen waar we op slag verliefd op worden. Dat gebeurde ook bij dit droomhuis in Göteborg. Het interieur is een mix van Scandinavisch design en een vleugje Engels. Denk aan behang met bloemenprint, bakstenen muren, vintage meubels en de mooiste accessoires.

In dit prachtige interieur hangen een heleboel te gekke schilderijen en prints. De lijsten hangen allemaal zorgvuldig bij elkaar, als een echte gallery wall. We weten zeker dat je ook uit dit huis heel wat inspiratie kunt halen voor je eigen interieur. Ga je zelf ook aan de slag met zo’n wall of frame? Check dan even deze guidelines.

De bakstenen muur is aan één zijkant van het huis niet afgewerkt. In de keuken zijn de bakstenen gelaten zoals ze waren, maar in de woonkamer zijn de stenen wit geschilderd. Niet helemaal dekkend, wat weer zorgt voor een stoer effect dat goed bij de Chesterfield bank past.

De stoere look wordt gecombineerd met een fantastisch behang met bloemenprint. Alle cd’s en de boekencollectie zijn opgeborgen in een string cabinet. Wist je dat je zo’n wandkast ook heel makkelijk zelf kan maken? Check dan even deze IKEA hack!

Het gehele huis heeft kleur gekregen door middel van de geschilderde muren en tegels. Er is gekozen voor fletse kleuren als oud roze, jade en grijsblauw. Dit geeft het huis een authentiek gevoel, zonder dat het er ouderwets uitziet.

De fantastische deuren geven toegang tot de tuin en zijn echt de eyecatcher van de keuken!

Ook de kinderkamer is geheel in Scandinavische stijl ingericht. De kamer past perfect bij het interieur van het gehele huis, maar door de kleur en de goede accessoires is het wel een echte kinderkamer geworden.

Door in het interieur veel vintage te gebruiken, is het een heel persoonlijk interieur geworden. Ook de vele botanische prints en tekeningen helpen hieraan mee. Door deze elementen af te wisselen met een aantal modere items is het huis perfect in balans.

Ben je benieuwd naar nog zo’n droomhuis waar wij helemaal verliefd op zijn geworden? Bekijk dan eens deze binnenkijker!

entrancemakleri.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een kijkje in hét ultieme Scandinavische droomhuis
Sluiten